Helgen

I fredags och i lördags har jag och älsklingen umgåtts med Johanna, Bacon och lille Gustav såklart:)
i fredags bjöd dom på jätte goda varma mackor och mys framför tv:en . När Gustav hade somnat tog pojkarna och Johanna några öl och sedan for vi hemåt. På Lördagen bjöd vi först på fika med våran hembakade citronkaka,kaffe och glass. Sedan lekte vi massor med Gustav och senare på kvällen åt vi kyckling med botatissallad och vitlöksbröd..MUMS!

På Bilden ser vi Älsklinge, Bacon och Lille Gustav som äter glass med blåbär:)
Det slutade med att Gustav drog tag i tabletten under skålen och blåbärsglassen for åt pipsvängen.
Vi hade blåbär överallt och om inte annat så hade Bacon fått på sina fina jeans! stackarn:( hahahaha!!!!



V.28

Nu är jag inne i vecka 28 och nu känner jag bebisen som aldrig förr:D
H'n har börjat bli riktigt busig och STARK! Det börjar göra lite smått ont, speciellt när h*n träffar ett ställe i sidan där jag redan har ont:( men de gör ju ingenting för det är ändå fantastiskt! fantastiskt hur den utvecklas där inne och hur man verkligen märker av det:)

BARNET

Barnet väger nu cirka 1000 gram och längden är omkring 35 centimeter och fötterna mäter fem centimeter. Hårstråna på huvudet är ganska långa. Mjölktänderna under tandköttet är färdiga. Barnet ökar nu i vikt cirka 27 gram per dag och har börjat drömma.  MYS<3



Platta Muffins!

Jag och Malin Fick för oss att baka..
vi bestämde oss för att göra hallonmuffins:P
av någon anledning hittade bara malin ett recept på platta hallonmuffins haha!
Men de gjorde inget för dom blev jätta smaskiga<3 det blev sammanlagt 25 bitar men eftersom båda var så PUCKADE så glömde vi dom på köksbänken över natten och dom blev förstörda!:(


Hjo 9/9

Idag åkte jag ner till Malin i Hjo. Har saknat henne jätte mycket!:)
Linda kom även dit och det var lika kul att träffa henne:D
Vi började i stort sett dagen med att är jätte gooood tacos! sedan kollade vi på film, sen bakade vi och sen kika vi på Idol såklart..jätte funny!
Eftersom jag skulle sova över hos Malin gick vi i sängs vid typ 12 tiden "skit trötta"
Men Jag hade så mycket att prata om så vi somnade inte förens vid halv 2 kanske höhöh!
På bilden ser Linda och Malin :)



Busig bebis:)

Bebisen har varit jätte busig i magen idag..det blev lite svårt att sitta still och jobba koncentrerat när liller var så tokig där inne! Men det gör ju absolut ingenting eftersom det sammtidigt är myyysigt!<3 även om det är ganska obehagligt:)

 


Jobb

Idag fick jag jobba lite extra på Solent.. gött me lite mer money:)

Imorn blir det mer!

 


En God Frukost

Jag gick upp vid 12 på morgonen och satte genast igång att diska.
Därefter tog jag en härlig dusch:)
Sedan började jag göra iordning min frukost och eftersom frukosten är det viktigaste målet på dagen är det också viktigt att den blir bra.
Denna frukosten innehåller:
Ett fat med flingor, linfrön och hallonsylt. Linfrön ska vara bra för hårda magar men det är inget roligt att äta, därför häller jag i lite i flingorna för då märker man inte av dom. Hallonsylten är mycket nyttig eftersom min farmor har gjort den, så den innehåller inget tillsatt socker lr sötningsmedel, Ootroligt God!
På tallriken brevid ser ni två härliga mackor. Brödet är ett osötat morotsbröd som innehåller massor av nyttigheter och är dessutom super gott! på den ena har jag lagt på ett kokt ägg eftersom det innehåller vitaminer och mineraler. På den andra lade jag ost, apelsinmarmelad och paprika. Osten är en god källa till protein och kalcium för en gravid kvinna, likaså mjölken i flingorna. Paprika är en av de grösaker som innehåller mest C-vitamin, speciellt den röda.. Även grapefrukten jag har placerat på tallriken innehåller mycket c-vitamin och är bra för hälsa och hy:) Till smörgåsarna drickar jag vatten och sköljer ner en järntablett eftersom jag har järnbrist nu under graviditeten.
Enligt mig är detta en BRA och GOD frukost för en gravid kvinna!:D





Natten

Inatt sov jag kasst! först hade jag svårt att somna eftersom älsklingen brevid gärna SNARKAR!
men iaf så somna jag tillslut men vaknade många gånger p.g.a. olika anledningar
som t ,ex när bebis blir hysterisk eller när jag drömmer hemska mardrömmar:S

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!