Doftar ljuvligt

Min farmor är så gullig som hade plockat blommor till mig igår :)
Dels dessa liljekonvaljer som luktar så gott i mitt hus!



Sen även de här söta små blommorna :)
Vet dock inte vad dom heter :P




Redhead

För ett tag sen färga jag håret rött men jag var inte riktigt nöjd. Även fast det var nyfärgat så såg det urtvättat och tråkigt ut. Men häromdagen färga jag det igen och nu känns det mycket bättre!

håret är bara snabbfixat  så som ni ser så äre bara plattat lite nertill haha :P


egensydda barnkläder

Min mamma har alltid varit så himla duktig sömmerska!
När vi var små sydde hon massor med söta barnkläder till mig och min bror. Hon sydde alltid mina konståkningskläder när jag åkte konståkning och även mina student, bal och brudtärneklänningar. Jag har alltid blivit jätte nöjd och det är till henne jag åker när nått behöver sys. Jag har alltid tyckt att det har varit roligt att sy men jag har bara lärt mig att sy enkla saker. Men nu villl jag kunna sy fina små kläder till barnen, så hon ska få lära mig allt hon kan! :D

Igår hjälpte hon mig att sy ett set med muddbyxor, T-shirt och mössa i sött rosa tyg med flugsvampar på till Vilma.  Man kan säga att jag gjorde mössan själv men resten gjorde mamma. Det blev jätte fint alltihop och jag är jätte nöjd! Tycker Vilma blev supersöt i detta set! :D
Tack igen älskade mamma!! <3

För er som är intresserade så syr vi gärna barnkläder till andra för bra priser :)
Det är bara säga till :)




Sommar

Sommar har bara varit förnamnet på denna veckan! Vilket underbart väder! Dessvärre nästan lite för varmt för min del. Även för barnen kan jag tänka mig... Men nu ska vi inte klaga allt för mycket för då kommer väll snön tillbaka. Som en kompis sa i början på sommarn "Jösses, snart är det vinter" haha!
Nä nu ska vi försöka njuta fullt ut!

Dessa dagar har vi självklart tillbringat ute. Vilma har fått sin första glass och Barnen har även fått bada i en liten babypool här ute på gården för första gången i år :) Gissa om de tyckte om de!
Vincent var så glad när jag fyllde poolen med den stora vattenkannan och han bara slängde sig på magen och plaska runt som en liten ål. Även Vilma plaska som sjutton med sina små armar och tjöt av glädje!

Kristoffer var även iväg och hämta sand till sandlådan nu i eftermiddags. När barnen hade somnat öste han i sanden och därefter satt vi båda två med kratta och spade för att rensa bort stenar, Måste sett för roligt ut! Grannar och passerande bilar trodde förmodligen att vi satt där och lekte haha!
Imorgon när Vincent får se att det äntligen finns sand i sandlådan kommer han nog bli super lycklig :)

Nu blir det natta. Trevlig helg allesammans! :)









För dåligt med tid

Det har varit så mycket som hänt sen sist men jag har haft alldeles för dåligt med tid för att blogga om det. Senaste veckan har varit jätte körig och i helgen hade vi dop för Vilma. Släkt från Gävle har bott hemma hos oss över helgen och det har varit jätte trevligt. Dopet gick kanon bra och Vilma fick massor med fina presenter. Tack till alla en gång till! :)

Några bilder från dopet har jag inte lagt in ännu men jag slänger upp lite bilder från veckan.







Apungar och molnbarn

Beställde hem lite fina kläder från Liandlos fina serier Happy clouds och De tre visa aporna. Två klänninar till Vilma och en kort och en långärmad T-shirt till Vincent :) Jag tycker båda mina barn klär så fint i denna härliga färg! och matchande syskon är ju bara så sött! Tyvärr var apkläderna lite för stora men som tur är växer ju barnen :)

Liandlo-Happy clouds




Liandlo-De tre visa aporna




Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!